Take a stand! Slip for smerter i nakke og ryg.


Forskning i sundhedsfremme har lavet forskning der viser at det kan skade helbredet at sidde stille i for lang tid af gangen. Stillesiddende adfærd er relateret både til forekomst af nakke, skulder og lændesmerter, hjertesygdom, type-2 diabetes, overvægt og flere kræftsygdomme, samt til tidlig død. 

46 procent af alle danskere sidder stille på arbejde i mindst 10 timer om dagen. Fysikken tager udgangspunktet i Take a Stand projektet for at hjælpe dig til et sundere liv.

TAKE A STAND!

Målgruppe:

Kontoransatte, chauffører samt andre erhverv med primær siddende arbejdsplads som har eller tidligere har oplevet smerter i nakke, skulder og/eller lænd.

Formål:

Udvikle adfærdsforandring for den enkelte deltager til fremover at kunne undgå smerter i nakke, skulder og lænd.

Metode:

10 ugers forløb i Fysikken Ringsted med individuelt tilrettelagt træningsprogram samt holdtræning. Der kan være 10 deltagere på holdet. Der gives startende 1 times undersøgelse og fysiske test med en fysioterapeut for at vurdere dit niveau.

Der undervises i overordnet anatomi og fysiologi omkring nakken og arbejdsergonomi for at mindske de daglige problematikker der hyppigt ses hos kontoransatte som bl.a. spændingshovedpine og mussearm. 

Der trænes på hold 1 x pr uge med fysioterapeut, mandag kl. 19.00 – 20.00

Der er samtidig mulighed for at træne de andre dage med et individuelt program i maskiner hos Fysikken, på alle fitnesshold eller hjemme. 

Ved afslutning laves de fysiske test igen for at vurdere effekten af de 10 ugers træning.

 

Pris pr deltager 1400 kr. for 10 ugers forløb

Infomøde mandag d. 20 september. Kursus start d. 11 oktober. 

Ring og hør nærmere på  57 61 24 65

SAMARBEJDSPARTNERE