Baby tjek

Katrine Magnussen brænder for at hjælpe de helt små og har dygtiggjort sig indenfor behandling og tjek af babyer fra 0-1 år. Som aut. osteopat er det vigtigt løbende at tage kurser, som giver de rette undersøgelses- og behandlingsværktøjer til at hjælpe babyer og børn bedst muligt.

Et baby tjek kan være en god måde for forældre at sikre sig at alt er som det skal være ovenpå fødslen. Derfor anbefales det også at det bliver gjort inden babyen er 3 måneder gammel, dog kan man sagtens undersøger efter de 3 måneder og frem til 1 år.

For en ukompliceret vaginal fødsel anslås det, at der påføres op til 15 kg kraft på babyens hoved og krop, det er babyen lavet til, så det er i sig selv ikke noget problem. Men blander man sig for meget i selve fødslen, fordi det tager for lang tid eller babyen sidder skævt i mors bækken, vil dette som regel have indflydelse på vævet hos både mor og baby.

Tang, vacuum eller langvarige fødsler der afsluttes med akut kejsersnit kan ligeledes  resultere i uro, spændinger eller skævheder hos babyen.

Derfor er det altid at anbefale at få sin baby tjekket og undersøgt, så man allerede fra de er helt små, kan komme eventuelle spændinger og skævheder til livs.

Når man ser på muskelspændinger, favoritside og kranieform, kan detaljer fra leveringen af babyen hjælpe med at sammensætte årsagen og dermed være en stor hjælp i behandlingen af de symptomer der kommer fra fx utrøstelige babyer, babyer der sover uroligt, ubalancer, stiv- og skævheder, favoritside, mm.

Babytjek indeholder altid:

  • Tjek af relevante reflekser og milepæle for alderen

  • Tjek for stramt tungebånd

  • Tjek af skævheder i kranieknoglerne, nakke og krop

+45 57 61 24 65
Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Hør mere

Ring til os