Faciliteter i Fysikken Ringsted & Bjæverskov

Kig ind og se vores store fitnesslokaler i Ringsted. Her er der plads til både styrke-, hold- og solotræning. Så hvad enten du har lyst til at træne alene, sammen med vennerne eller på hold, har du mulighed for det i Fysikken Ringsted.

I 2020 udskiftede vi i Fysikken Ringsted alle vores 21 spinningcykler med en helt ny model af mærket Body Bike OceanIX. I 2021 udskiftede vi alt vores cardio udstyr, herunder løbebånd, crosstrainere og cykler med flotte og minimalistiske modeller fra Technogym. Derudover har vi romaskiner og en nyindkøbt skimaskine fra Concept2.

Hvis man mere er til styrketræning, har vi hele Technogyms Selection Line samt alt i frivægte, herunder håndvægte, diverse forskellige vægtstænger, rig til squat, dødløft, pullups, armgang, osv., hvor man har rig mulighed for at træne alle muskelgrupper i kroppen. Vores kyndige og uddannede fysioterapeuter eller fysioterapeut studerende står klar til at hjælpe.

Du er altid velkommen til at komme forbi og se de flotte lokaler.

Du er også velkommen i vores hyggelige lokaler i Bjæverskov, hvor vi tilbyder individuel træning og en bred vifte af specialiserede hold under kyndig vejledning af vores dygtige fysioterapeuter.

+45 57 61 24 65
Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os