Osteopatisk behandling af gravide

For at give mor og baby den mest optimale behandling har vi samlet et unikt team af behandlere, der hjælper mor og baby med de problemer, der kan opstå fra graviditet til fødsel, både fysioterapeuter og osteopater.

Osteopaterne Katrine Magnussen og Christian Harder behandler begge kvinderelaterede problematikker og graviditetsgener, derudover behandler Katrine Magnussen de helt nyfødte babyer (Læs mere osteopatisk behandling til babyer og børn)

Behandling under graviditet

Undervejs i en graviditet bliver kroppen sat på prøve. Den skal udvide sig og organerne i bughulen, skal afgive noget af pladsen til et lille foster, der skal vokse sig til en sund og rask baby. Når kroppen ændrer sig, ændres kropsholdningen også og det kan bl.a. betyde bækken- og lændesmerter. Det kan også resultere i nakkesmerter, hvilket derudover kan lede til hovedpine.

Lænde- og bækkensmerter

I løbet af graviditeten frigives hormonet relaxin, som skal hjælpe med at få ledbånd og livmoderhals til at give efter og slappe af. Denne afslapning af bl.a. ledbåndene gør, at man bliver lidt mere hypermobil, og dette kan også resultere i bækkensmerter og i nogle tilfælde bækkenløsning.

Behandlingen kan virke lindrende på denne type smerter, da osteopaten ved hjælp af blide teknikker kan afspænde områder, som har indflydelse på smerterne. Der bruges teknikker, som både tager hensyn til foster og mor.

+45 57 61 24 65

Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os