Graviditetsmassage

Graviditet er en hård tid for kroppen. Maven vokser. Hormonerne ændrer sig. Leddene bliver mere belastet på grund af den øgede vægt samtidig med den mere og mere besværlige og ændrede holdning og bevæge muligheder. Vejrtrækningen ændres for mange gravide, da baby presser på respirationsmusklen. Søvnen kan blive påvirket på grund af at maven fylder, så man kan ligge som man plejer, man skal op flere gange om natten måske på grund af presset på blære med mere.

Alt dette kan give flere smerter i kroppen, men kan også bare være hårdt og man har brug forkælelse.

Hos Fysikken har vi en graviditetspude, der gør at gravide helt ind til fødslen kan ligge på maven. Puden er formet så der er plads til den store mave. Der er ekstra huller til brysterne, der ofte er hårde og spændte. Dét bare at ligge på puden, er ofte en stor befrielse for den gravide. Mange nyder og ser frem til at kunne ligge på maven. Massage i maveliggende kan give en følelse af at vægten man går rundt med hele dagen, føles mindre tyngende efterfølgende.

Gravidmassage kan lindre den hårdt arbejdende krop.

Massagen tager udgangspunkt i at lindre din krop. Behandleren fokuserer på den eller de områder, hvor du ønsker at der skal være fokus på. Det kan være spændte skuldre og nakke man har svært ved at strække ordentligt ud i hverdagen – og ens arbejde måske på kontoret er besværliggjort af man ikke kan komme helt ind til bordet og tastaturet som vanligt. Lænden som skal bære den øgede vægt igennem hele dagen. Balderne, der ofte mister sin styrke under graviditeten kan blive ømme og irriteret. De gravide ben er ømme og trætte af den øgede vægt og den måske manglende bevægelse man ikke kan lave på grund af manglende energi og bevægelsesfrihed. Mange oplever hævelse.

Alle disse områder plus mange, mange flere kan en gravidmassage lindre. Ofte startes massagen med en blødgørende start, hvorefter der gås mere i dybden med de eller de områder, hvor der kan være smerte(r).

+45 57 61 24 65

Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Hør mere

Ring til os