Graviditetsmassage

Graviditet er en hård tid for kroppen. Maven vokser. Hormonerne ændrer sig. Leddene bliver mere belastet på grund af den øgede vægt samtidig med den mere og mere besværlige og ændrede holdning og bevægemuligheder. Vejrtrækningen ændres for mange gravide, da baby presser på respirationsmusklen. Søvnen kan blive påvirket på grund af, at maven fylder, så man ikke kan ligge, som man plejer. Man skal op flere gange om natten måske på grund af presset på blære med mere.

Alt dette kan give flere smerter i kroppen, men kan også bare være hårdt, og man har brug forkælelse.

Hos Fysikken har vi en graviditetspude, der gør at gravide helt ind til fødslen kan ligge på maven. Puden er formet, så der er plads til den store mave. Der er ekstra huller til brysterne, der ofte er hårde og spændte. Dét bare at ligge på puden, er ofte en stor befrielse for den gravide. Mange nyder og ser frem til at kunne ligge på maven. Massage i maveliggende kan give en følelse af, at vægten, man går rundt med hele dagen, føles mindre tyngende efterfølgende.

Graviditetsmassage lindrer den hårdt arbejdende krop

Massagen tager udgangspunkt i at lindre din krop. Behandleren fokuserer på den eller de områder, hvor du ønsker, at der skal være fokus på. Det kan være spændte skuldre og nakke, man har svært ved at strække ordentligt ud i hverdagen – og ens arbejde måske på kontoret er besværliggjort af, at man ikke kan komme helt ind til bordet og tastaturet som vanligt. Lænden som skal bære den øgede vægt igennem hele dagen. Balderne, der ofte mister sin styrke under graviditeten kan blive ømme og irriteret. De gravide ben er ømme og trætte af den øgede vægt og den måske manglende bevægelse, man ikke kan lave på grund af manglende energi og bevægelsesfrihed. Mange oplever hævelse.

Alle disse områder plus mange, mange flere kan en graviditetsmassage lindre. Ofte startes massagen med en blødgørende start, hvorefter der gås mere i dybden med de eller de områder, hvor der kan være smerte(r).

+45 57 61 24 65

  • Hvad er fordelene med graviditetsmassage?

    Graviditeten er en hård fysisk prøve for kroppen. Leddene bliver belastet af den øgede vægt, og maven gør det mere besværligt at bevæge sig. Med graviditetsmassage kan du lindre din krop, så du er knap så spændt i dine muskler. Vi tager udgangspunkt i de steder, hvor du oplever de største gener.

  • Hvor kan jeg få graviditetsmassage på Sjælland?

    Hos Fysikken i Ringsted og Bjæverskov tilbyder vi graviditetsmassage. Vi har en speciel graviditetspude, hvor det er muligt for dig at ligge på maven. Vi fokuserer på at behandle dine mest generede områder, så du kan slappe mere af i kroppen.

Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os