Om os

Velkommen til Fysikken i Ringsted og Bjæverskov

Det er visionen for Fysikken at være et innovativt sundhedshus med vægt på professionalisme, ekspertise og kvalitet. Vi lægger vægt på at alle medarbejdere løbende deltager på opkvalificerende kurser og at behandlerne arbejder efter de nyeste kliniske retningslinjer og evidensbaserede behandlingsmetoder.

Vores værdigrundlag hviler på respekten for det enkelte individ og troen på, at alle mennesker kan udvikle sig ved at handle. Mennesker skal have indflydelse, lyttes til og have reelt ejerskab over deres eget liv, og de mål der opstilles. Med det som udgangspunkt er vores mission at forbedre vores medlemmers og patienters livskvalitet ved at forebygge skader, yde hjælp hvis skaden er sket og ved at begrænse skadens omfang, men vigtigst af alt, at hjælpe vores patienter og medlemmer til at blive den bedste udgave af sig selv, så de kan leve det liv, de ønsker.

Fysikken er et sundhedshus der både fungerer som klinik for fysioterapi, behandlingssted med osteopati, zoneterapi og kostvejledning, samt fitnesscenter og bevægelsestræning.

Vi vægter tværfagligt samarbejde med dygtige kollegaer både i og uden for Fysikken højt. Fysikken er en del af et større samarbejde, og sammen med Kroppens Hus i Sorø og Fabrikken i Slagelse arbejder vi hele tiden på, fortsat at kunne sikre vores patienter og medlemmer det bedste sundhedstilbud. Sammen skaber vi glæde og bevægelse.

Vi arbejder både under og udenfor sygesikringen, hvilket betyder, at vi behandler dig uanset om du har en lægehenvisning eller ej.

+45 57 61 24 65

 

Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os