Artrosamid

Slidgigt i knæet kan være smertefuldt og begrænsende. Måske har du prøvet forskellige behandlinger uden den ønskede effekt. Vi forstår, at det kan være udfordrende, og vi vil gerne præsentere dig for en innovativ behandlingsmulighed: Artrosamid.
Hvad er Artrosamid?
Artrosamid er en banebrydende behandling for slidgigt i knæet. Det er en permanent, injicerbar hydrogel, der indeholder 97,5% vand og 2,5% polyacrylamid. Efter blot én enkelt injektion er forventet symptomlindring typisk 3-5 år, muligvis længere.
Hvordan virker det?
Artrosamid lægger sig i synovialmembranen i knæet og hjælper med at forhindre inflammation. Dette kan resultere i markant smertelindring og forbedret funktion, hvilket kan mindske behovet for mere invasive indgreb som knæalloplastik.
Hvem kan have gavn af Artrosamid?
Artrosamid kan være en løsning for personer med slidgigt i knæet, der oplever smerte og nedsat funktion, og som ønsker at undgå eller udsætte kirurgi. Det kan også være en mulighed for dem, der ikke har haft succes med tidligere behandlinger.
Hvordan ser et forløb ud i Fysikken?

Når du overvejer Artrosamid-behandling i Fysikken, vil vi her guide dig igennem hele processen:

1. Konsultation hos Johnny Start med at bestille din første konsultation hos Johnny. Den varer 40 minutter og omfatter en vurdering af dit knæs tilstand for at vurdere, om Artrosamid-behandlingen er en passende mulighed. Medbring venligst dine røntgen- og/eller MR-beskrivelser.

2. Artrosamid Injektion Aftal en tid til din Artrosamid-injektion, som udføres af praktiserende læge Benjamin Delta. Injektionen tager ca. 30 minutter, og du skal møde ind og tage infektionsdæmpende medicin 3 timer før behandlingen.

3. Første uge efter behandling I den første uge anbefales det at undgå intens træning og i stedet fortsætte med daglige aktiviteter. Efter én uge kan du begynde at kondicykle og udføre lette udstrækningsøvelser.

4. Re-test Efter en måned skal du aftale tid hos Johnny til en re-test, der tager omkring 20 minutter.

5. Opstart på knæhold Nu er du klar til at deltage i et 2-måneders knæholdstræningsforløb.

6. Vurdering af effekt Som en del af opfølgningen, vil du blive bedt om at udfylde KOOS-skemaer ved start og afslutning for at vurdere behandlingens effekt.

Kontakt os for mere information
Vi er glade for at kunne tilbyde Artrosamid som en behandlingsmulighed på vores klinik Fysikken. Hvis du ønsker at vide mere om Artrosamid og om det kan hjælpe dig med at få en bedre livskvalitet ved at lindre dine knæsmerter, er du velkommen til at kontakte os for en konsultation.
Det er vores mål at hjælpe dig med at finde den bedste behandlingsløsning for dine behov. Slidgigt bør ikke begrænse din livskvalitet. Sammen kan vi arbejde på at forbedre din situation.

 

+45 57 61 24 65

Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os