Fysioterapi i Bjæverskov & Ringsted

Hos Fysikken tilbyder vi fysioterapeutisk undersøgelse, behandling og træning i vores to afdelinger i Ringsted og Bjæverskov.

Vi prioriterer god tid og fagligt, medmenneskeligt engagement i alt vores arbejde med fysioterapi i Bjæverskov og Ringsted. Vi følger med i fagets udvikling, deltager løbende i efteruddannelsesaktiviteter og repræsenterer tilsammen en bred viden og et stort erfaringsgrundlag indenfor fysioterapi, ligesom vi er gode til at trække på hinandens ressourcer. Vi har også en bred vifte af kompetencer inden for andre sundhedsmæssige fag, herunder osteopati.

I vores faglige tilgang lægger vi vægt på, at du som patient deltager aktivt i din behandling, og vi tilbyder derfor en bred vifte af træningsmuligheder på hold, både i vand, i træningssalen og udendørs.

Du behøver ikke en henvisning fra din læge, for at få fysioterapi behandling hos os. Du skal blot være opmærksom på, at du uden henvisning ikke modtager tilskud fra den offentlige sygesikring. Husk at give os besked, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, så indberetter vi nemlig dine behandlinger automatisk.

Du kan finde de opdaterede priser og tilskud HER

BESTIL TID TIL BEHANDLING

  • Hvad kan fysioterapi i Bjæverskov hjælpe med?

    Fysioterapi i Bjæverskov & Ringsted kan hjælpe dig med behandling og genoptræning i forbindelse med bl.a. nakke- og rygproblemer eller knæskader og spændingshovedpiner. Fysioterapeuter kan vejlede dig til lave trænings- og afspændingsøvelser, som kan hjælpe dig til mere styrke, bedre balance og smertelindring.

  • Kan jeg få tilskud til fysioterapeutisk behandling?

    Hvis du har en henvisning og er medlem af Sygesikring Danmark, så kan du få tilskud til fysioterapi. Har du ikke en henvisning, eller er du ikke medlem, kan du ikke modtage tilskud.

Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os