SeniorStærk opstart september 2022


NY DATO FOR OPSTART AF SENIOR STÆRK: TORSDAG D. 6. OKTOBER

SKYND DIG AT FÅ DE SIDSTE PLADSER.

 

NU er der endelig mulighed for at komme med på SeniorStærk igen. Vi starter to nye hold op i løbet af efteråret 2022 i Fysikken i Ringsted.

 

Formiddagshold: Torsdag kl. 10-11 i den lille sal med opstart 6.oktober (ferie i uge 42)

 

Om holdet: SeniorStærk er et holdforløb med fokus på træning af bækkenbunden. Forløbet er målrettet dig, der enten har problemer med at holde på vand, luft eller afføring, eller dig der ønsker at forebygge problemer senere i livet. SeniorStærk er for dig der er 50+.

Træningen foregår på små hold af 5-8 personer og varetages af gyn/obs fysioterapeut Nanna, der er specialuddannet inden for feltet.

Træningen vil være en kombination af bækkenbundstræning og undervisning i relevante emner. Forløbet strækker sig over 10 uger og inkluderer en start undersøgelse, hvor vi afdækker din problemstilling, dit formål med at deltage på holdet, får testet din bækkenbundsstyrke og får udleveret et lille spørgeskema. Efter 10 ugers træning, afslutter vi med en undersøgelse igen, hvor du bliver sluttestet samt guides til hvordan du kan fortsætte din træning.

 

I foråret 2022 gennemførte vi de to første SeniorStærk forløb, se her hvad nogle af de tidligere deltagere siger om forløbet:

Kvinde 73 år:

“Jeg kan nu udsætte mit behov for at skulle tisse til blæren er fyldt og oplever derefter at den bliver tømt helt, så der er længere og længere mellem toiletbesøgene. Desuden sover jeg meget bedre og skal max op en gang i løbet af natten, men som regel slet ikke.”

Kvinde 75 år:

“Det er de bedste penge jeg længe har givet ud. Kurset har fået mig til at ændre drikkevaner, lave knibeøvelser og have fokus på brug af bækkenbunden i hverdagen.”

 

Alt dette er inkluderet i forløbet:

  • Start- og slutundersøgelse (Værdi á 900 kr)
  • 10 x træning og undervisning på lille hold (Værdi á 2000 kr.) 
  • 3 mdr. gratis træning i fitness (Værdi á 1036 kr.)

Pris kun 1999 kr – du sparer 1937 kr.

Forløbet oprettes ved minimum 5 deltagere – maks 8 deltagere pr. hold.
OBS der skal ikke bruges henvisning for at deltage på holdet. 

 

Skriv direkte til Fysikken på mail fysikken@fysikken.dk eller ring på +45 57 61 24 65 for at tilmelde dig.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hør mere

Ring til os