Osteopaterne i Fysikken – Behandling for alle


En osteopat laver en vurdering af HELE DIG og behandler HELE DIG, ikke kun de steder dine symptomer viser sig, da ÅRSAGEN til SYMPTOMERNE kan ligge et helt andet sted, grundet kroppens opbygning og funktion.

Hele kroppen er forbundet af et tæt net af fascier eller hinder – det er de hinder der gør at knogler, muskler og organer hænger sammen.

I den osteopatiske behandling indgår:
– Parietale teknikker. Det kan være led manipulationer eller led mobilisering.
– Viscerale teknikker. En slags organ massage.
– Fascie teknikker. Hvor fokus er på afspænding af kroppens fascier.
– Kraniosakral terapi. Afspænding intrakranielt og intraspinalt.
– Muskel energi teknikker. Hvorved man får musklerne til at slappe af.
– Samtale omkring hvad du selv kan gøre for at få det bedre.

Princippet bag osteopatien er at hjælpe kroppen til at helbrede sig selv. Ved at anvende blide og særdeles effektive teknikker, hjælper osteopaten kroppen til at rette sig selv på plads.

Osteopaten søger at finde en bagvedliggende årsag til problemet, som sandsynligvis ikke ville blive opdaget, hvis man blot behandler, hvor symptomerne er til stede. Derfor skal du også som patient gå ind til behandlingen med et ønske om selv at ville gøre en forskel for din krop og evt. lave nogle ting om og dermed ikke kun tro at det arbejde osteopaten laver, fikser dit problem.

Årsagen kan være livsstilsrelateret og dermed kan årsagen også være endokrin, altså ubalance i stofskifte eller hormonbalance. I nogle tilfælde kan det hænge sammen med kost, rygning, motion, stress og søvn.

Alle kan slå op på nettet hvilke problemer man får ved dårlig fx kost eller stress. Din osteopat kan forklare baggrunden for hvorfor problemer opstår og det oplever rigtig mange som værende meget meningsfuldt og giver dem den “aha” oplevelse som de føler de mangler.

Ønsker du at bestille en tid?
📧 fysikken@fysikken.dk
☎️ 57612465
🌍 www.fysikken.dk

SAMARBEJDSPARTNERE

Clear
Cache