Nu er det ingen sag at træne i varmen – nyt klimaanlæg i Fysikken Fitness


Kære medlemmer

Vi er gået sommeren i møde og det er da godt nok blevet varmt!
MEN, vi har i år været på forkant og har installeret et klimaanlæg, dette for især at tilgodese alle jer, der gerne vil træne i lidt køligere omgivelser og det gør forhåbentligt at I kommer afsted til træning i Fysikken.
Der er rigtig mange der deltager på hold og det er vi super glade for! Dog er det vigtigt at man kommer 15 minutter før et hold og tjekker ind, da pladsen ellers vil gå til den næste på en evt. venteliste.
Der er nogle tidspunkter som er mere eftertragtede end andre og derfor er det vigtigt at komme i god tid til holdtræning.
Vi opretter løbende træningsvideoer, de kommende videoer omhandler HIIT træning som du kan lave på ferien og skulder træning, rygtræning mm..
Gå ind og følg Fysikken på YouTube hvis du vil have flere forslag til din træning, eller del det med dine venner, som vil have gavn af det.
Gå også ind og følg Fysikken på instagram under “Fysikken” og på Facebook under Fysikken – Fysioterapi Osteopati Fitness, for de seneste nyheder og blogs.
Du kan også altid tjekken Fysikkens hjemmeside ud, fysikken.dk og har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende os en mail på fysikken@fysikken.dk eller ringe på 57612465, telefontiderne er som følger: man-tors 8-12 & 14-17 – fre 8-12 & 14-15 – lørdag 9-12.
Ha en dejlig sommer!
Mvh. Fysikken

SAMARBEJDSPARTNERE

Hør mere

Ring til os