Lukket efterfødselshold


Lukket efterfødselshold med fokus på bækkenbundens muskulatur og facilitering af mavemuskler.

Graviditeten er i sig selv er en hård periode for din bækkenbundsmuskulatur og kroppen generelt. Samtidig bliver bækkenbunden max udspillet under den vaginale fødsel.

Om du enten har født vaginalt eller ved kejsersnit er det tid til at få kroppen styrket og måske blive endnu stærkere end før din graviditet. Du kan starte når du har lyst – dog skal der gå 8 uger efter kejsersnit.

 

På vores lukkede efterfødselshold får du hjælp og vejledning til hvordan du får en stærkere bækkenbund og mavemuskulatur, der kan klare dagens udfordringer som mor. Du lærer om kropsholdning, hvordan du bærer dit barn, viden om din bækkenbund, styrkelse af overkroppen, hvordan man får implementeret træning i en travl hverdag og meget mere.

Det får du med

 • Første del er en individuel undersøgelse af din bækkenbund samt mavemuskler – din bækkenbundsmuskulatur bliver undersøgt ift. styrke, udholdenhed og fyring mm – for at sikre at vi kan hjælpe dig med at få kontakt til bækkenbunden igen. Det vil derfor som udgangspunkt være en udvendigt og indvendigt undersøgelse i skeden og/eller endetarmen.
 • 10 ugers træning på et lukket hold med max 8 deltagere. Træningen vil foregå med hensyn til jeres behov og jeres skønne unger er selvfølgelig mere end velkommen.
 • Slut undersøgelse/evaluering af din bækkenbund og mavemuskler med råd og vejledning til din fortsatte træning.
 • Fri træning i centeret under hele forløbet.
 • Lukket facebook gruppe, hvor der lægges videoer og træningsinspiration mm op

 

Holdet starter op torsdag d. 7. september kl. 9.00-10.00. Eller når holdet er fyldt op.

Pris: 1999 kr.

Så tilmeld dig allerede i dag ved at ringe på 57612465 eller skriv en mail til fysikken@fysikken.dk.

Har du brug for en snak om holdet er for dig, så ringer jeg dig gerne op.

 

Hvorfor skal du vælge dette hold:

 • Ønske om at fange bækkenbunden igen – måske har fødslen været hård ved din bækkenbund med bristninger
 • Har smerter og har svært ved at finde hvile i bækkenbunden
 • Smerter i kroppen
 • ønsker at fange mavemusklerne igen, så de delte mavemuskler samler sig igen
 • blive inspireret til træning og bevægelse i hverdag, der ikke er den samme
 • blive stærk igen i hele kroppen
 • problemer med at holde på vandet
 • ønske om en rolig genoptræning, der tager hensyn til dig.
 • lukket fællesskab, hvor der er rum til at dele og snakke om det der rør sig for dig som mor

Lidt om mig

Hele forløbet styres af Mie Olsen, mor til to drenge på 4 og 7 år. Har på egen krop oplevet, hvad det vil sige at skulle træne sig op igen efter to fødsler, hvor man skal jonglere mellem dårlig/manglende søvn, ulve timer, senere arbejde og hvad hormonerne gør mod kroppen efter fødslen.

Mie har mange års erfaring med efterfødselstræning af kvinder, alle med et ønske om at blive stærk igen. Har flere kurser omkring emnet og er gynækologisk fysioterapeut.

 

Tidligere deltageres historie:

(delt med tilladelse)

En mor, som jeg havde allerede under hendes graviditet pga. smerter i hofte og balde. Havde midt i graviditeten problemer med at holde på vandet. Hjalp hende med korrekt knib samt smertelindring – kunne holde sig tæt stort set resten af graviditeten. Var efter fødslen med på 10 ugers forløb på mit efterfødselshold – var efter fødsel ked af sin krop og manglende kontrol over bækkenbunden. Kunne efter forløbet mærke hvordan kroppen blev stærkere, belastningssmerterne mindre og kan nu hoppe på trampolin med sin ældre søn uden tyngdefornemmelse og uheld.

 

En anden mor der skrev denne besked til mig: Jeg tilmeldte mig efterfødselsholdet 2,5 år efter mit kejsersnit, da jeg stadig døjede med bækkenbunden og delte mavemuskler.
Efter mange søgninger på nettet om emnet, var jeg endt med slet ikke at træne – af frygt for at gøre noget forkert.
Lige fra den første samtale og undersøgelse, har jeg følt mig i gode hænder hos Mie, som har formået at tilrettelægge træningen, så jeg hele tiden blev tilpas udfordret og der skete udvikling.
Forløbet har givet mig trygheden tilbage i form af teknikker jeg skal bruge i dagligdagen og ved egentlig træning.
Jeg er virkelig glad for at have deltaget, fordi jeg nu føler mig klar til den træning jeg plejer at dyrke!
Jeg anbefaler på det varmeste at deltage på efterfødselsholdet.

 

En tredje mor med sit første barn, der måtte tisse af flere omgange samt havde svært ved at bruge mavemusklerne igen og aktivere dem under bevægelse. Efter forløbet skal hun ikke tisse af flere omgange og aktiveringen af mavemuskler er klart bedre – men er en proces, da man som mor til små børn bære og løfter dem dagen lang. Hun kan nu begynde at træne tungt igen, da hun kan aktivere mavemusklerne.

 

Skal du med?

Skriv os en mail på fysikken@fysikken.dk eller ring og hør mere på 57612465

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os