Efterfødselshold

Graviditet i sig selv er en hård periode for din bækkenbundsmuskulatur og kroppen generelt. Samtidig bliver bækkenbunden max udspillet under den vaginale fødsel. 

Om du har født vaginalt eller ved kejsersnit er det tid til at få kroppen styrket og måske blive endnu stærkere end før din graviditet. 

På det lille efterfødselshold får du hjælp og vejledning til hvordan du får en stærkere bækkenbund og mavemuskulatur, der kan klare de udfordringer du står overfor som mor. 

Du lærer om kropsholdning, hvordan du bærer dit barn, viden om din bækkenbund, styrkelse af overkroppen, sparring omkring dig og dine udfordringer, samt hvordan du får implementeret træning i en travl hverdag (hvor der tages udgangspunkt i “lidt er bedre end ingenting”).

Derudover bliver du en del af en lille lukket Facebook gruppe hvor der hver uge bliver lagt små videoer op af øvelser og fokuspunkter. 

Første del af opstarten er en individuel undersøgelse af din bækkenbund samt mavemuskler – din bækkenbundsmuskulatur bliver undersøgt ift. styrke, udholdenhed og fyring mm – for at sikre at vi kan hjælpe dig med at få kontakt med bækkenbunden igen. Der vil derfor som udgangspunkt være en udvendigt og indvendigt undersøgelse i skeden og/eller endetarmen.

Træningen er på et lille hold med max 8 deltagere, der vil foregå med hensyn til jeres behov og jeres skønne unger er selvfølgelig mere end velkomne. 

Slut undersøgelse og evaluering af din bækkenbund og mavemuskler med råd og vejledning til din fortsatte træning. Herefter har du mulighed for at overgå til Fysikkens Mor & barn hold, som er et fitnesshold for mødre og deres børn i forskellige aldre.

Du kan starte når du har lyst – dog skal der gå 8 uger efter kejsersnit.

Da kejsersnittet er et kirurgisk indgreb, som er vigtigt heler op inden du starter op på dette hold, kan du med fordel bestille en individuel konsultation. På den måde kan du starte sikkert op med de mest skånsomme og blide øvelser for netop dig, uden at skulle vente med at kunne komme i gang.

Jeg glæder mig til at se dig på holdet.

Gynækologisk Fysioterapeut Mie Olsen

Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os