Hensyntagende Maksinehold

Hensyntagende holdtræning er til dig der har brug for at der bliver taget hensyn til en skavank eller et lille handicap, hvor du dog stadigvæk selv kan komme rundt. Det kan også være du har været på et af Fysikkens andre hold, men synes det er svært at komme op og ned fra gulvet eller ikke synes du kan følge med.

Holdet er lille, med 5-10 deltagere og foregår i Fysikken fitness, hvor der er god energi og hvor deltagerne har et højt humør og smil på læben.

Vi starter altid med opvarmning på cykler, crosstrainere, gåbånd eller romaskinen i ca 10 minutter og når det er overstået fortsætter træningen med individuelle programmer enten i maskinerne eller som funktionelle øvelser.

Har man fx svært ved at rejse og sætte sig så kan det være at det er det der skal trænes eller har man problemer med at få luft når pulsen kommer en smule op, så kan det være konditionen skal trænes med noget intervaltræning på ens niveau.

Det kan være, at man har fået lavet et træningsprogram, hvor man har brug for at få gennemgået øvelserne flere gange, for at være sikker på at man gør det rigtigt, så er det det vi bruger tiden på.

Selvom hensyntagende holdet bliver kaldt et hold og vi kender og hilser på hinanden, er det nærmere individualiseret træning, med fokus på hvad du kan og hvad dit mål for træningen er. På holdet møder du forskellige typer af mennesker lige fra en der bruger en krykke til at komme rundt med, pga. slem gigt i knæene, til en der nemt kommer rundt og derudaf men som lige har brug for at stoppe op og sidde ned en gang imellem pga. hjerteproblemer. Holdet er derfor ikke, på dén måde for en bestemt gruppe, det er et hold der tager hensyn til dig og dine skavanker.

Jeg glæder mig til at se dig på holdet!

TILBAGE TIL OVERSIGT
Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os