FysioStep

FysioStep er en træningsform med fokus på kondition, styrke, simple øvelser og trin til musik som løbende bliver fornyet. På dette hold vil du være garanteret højt humør, en masse energi og et smil på læben undervejs og når du går derfra. 

FysioStep er sammensat af to ord nemlig Fysio som egentlig bare betyder at det er en Fysioterapeut eller Fysioterapeut studerende der tager sig af træningen, hvilket dermed sikrer en høj kvalitet af øvelser og gennemgang af øvelsesvalg hvor vi regulerer sværhedsgraden alt efter hvor god du er. Step betyder at vi bruger steppen rigtig meget, både med musikken og puls op, og i fht. nogle serier men også som styrkende redskab fx i forbindelse med øvelsen lunges.

Holdet er for dig som ønsker at få en bedre koordination, kondition, øget forbrænding og ikke mindst, at få mere styrke i benene. Derudover byder holdet på en sjov og udfordrende træning, hvor du hurtigt vil få pulsen op, sved på panden og et smil på læben. Så leder du efter en anderledes måde at være aktiv på, er FysioStep noget for dig!

Vi starter træningen med en god opvarmning, hvor vi kommer igennem alle kroppens led og muskler og sørger for at de alle bliver varme, således at vi undgå og forebygger skader.

Træningen foregår på en stepbænk, som kan justeres i højden så den tilpasser netop dine behov – og derudover er træning på en stepbænk skånsomt for dine led, da der trods den høje intensitet, er en lav belastning. Det vil sige, går du rundt med f.eks. knæ- eller rygproblemer, så kan du stadig være med på holdet, da jeg nok skal sørge for at tilpasse træningen til dig. 

FysioStep er for alle uanset køn, alder, om du er nybegynder eller øvet. Så find træningsskoene frem, og kom og vær med!

TILBAGE TIL OVERSIGT
Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os