Fysio Cross

HIIT & FysioCross er træningsformer der tager udgangspunkt i høj intensitets træning. HIIT tager ca 30 minutter og du skal være varmet op inden, hvor FysioCross tager en time fra start til slut inkl. opvarmning og nedkøling. 

FysioCross er sammensat af to ord nemlig Fysio som egentlig bare betyder at det er en Fysioterapeut eller Fysioterapeut studerende der tager sig af træningen, hvilket dermed sikrer en høj kvalitet af øvelser og gennemgang af øvelsesvalg hvor vi regulerer sværhedsgraden alt efter hvor god du er. Cross betyder at træningen er funktionel, dvs. der kommer øvelser ind som du kan bruge i din hverdag og som evt. vil forbedre nogle af de dagligdags aktiviteter du i forvejen laver. 

Når vi har varmet op med ledmobilisering, funktionelle stræk og pulsen er kommet lidt op, er det tid til at komme i gang med den egentlige træning. Ligesom HIIT kan træningen bestå af høj intensitets interval træning, hvilket den ofte også gør. 

Men hvor der i HIIT kun er 30 minutter til rådighed, har vi på FysioCross holdet en time til rådighed og det betyder at vi kan lave længere workouts/ træninger eller vi kan lave flere små workouts/ træninger. En FysioCross time kan fx sagtens bestå af 4-5 forskellige små træninger i selve træningen. Det gør træningen alsidig og det gør at du aldrig når at kede dig undervejs.

Intervallerne af træningen kan være bygget op som en tabata det vil fx sige 20 sekunders arbejde og 10 sekunders pause gange 8 omgange. Det kan også være en EMOM, som betyder Every Minute On the Minute og det betyder egentlig bare at der startes på en ny øvelse hvert nye minut. Hvordan opbygningen ser ud på dagen kan skifte fra gang til gang.

Vi bruger næsten altid redskaber, det kan være slamballs, håndvægte, sjippetorve, stepbænke, romaskiner, TRX mm. En ting er dog sikker. Der er høj musik, så du ikke kan høre dig selv pruste, når først sveden begynder at pible og luften begynder at slippe op.

På dette hold er det vigtigste at du kan lide at bevæge dig og ikke giver op når det begynder at blive hårdt.

TILBAGE TIL OVERSIGT
Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os