Funktionel Fitness

Dette hold finder sted i Fysikkens træningscenter. Fra vi starter til vi slutter kører vi på for fuld skrue! På holdet er der altid højt humør som passer til træningsintensiteten som også er i den høje del af skalaen. Min fornemmeste opgave som fysioterapeut er, at skrue et program sammen, som alle deltagere kan være med på ud fra deres ”funktionsniveau”. Du kan derfor sagtens deltage på holdet selvom du har lidt småskavanker. 

Jeg vil under træningen observere deltagerne og være opmærksom på, om der løftes med optimal teknik eller om der skal ændres på noget hos den enkelte. Holdet er egnet til dig

som træner i forvejen, men måske mangler noget inspiration til hvordan man kunne sætte en træning sammen. Både i forhold til hvilke øvelser man kunne implementerer i et program, men også i forhold til hvor mange gentagelser og sæt der bør laves og hvordan progression er i ugerne fremad. Det kan også være, at du lige er startet og blot mangler noget hjælp på helt basalt niveau. Alle er velkommen uanset niveau.

Betegnelsen ”funktionel Fitness” omhandler blot, at træningen er målrettet på, at lave bevægelser som man udfører i dagligdagen og derfor kan det gavne ens evne til f.eks. at løfte tunge ting på jobbet.

Træningen er altid bygget op om forskellige øvelser, som alle er påtænkt det samme formål, nemlig at øge ens styrke og kondition. Træningen vil altid bestå af basisøvelser som f.eks. squat og dødløft, suppleret med andre compound øvelser (øvelser som træner flere led). 

En fordel ved disse øvelser er også, at man kroppen bruger rigtig meget energi og derfor kan være godt til, at supplere et vægttab. Derudover er det nemt, at gå til da mange af bevægelserne ligner hinanden bare i forskellige variationer.

Jeg glæder mig til at se dig på holdet!

TILBAGE TIL OVERSIGT
Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os