Nakke/skulder hold

Nakke/skulder holdet tager udgangspunkt i studiet Take a Stand, som har til formål at undersøge, hvorvidt det er muligt at reducere mængden af stillesiddende tid samt antallet af lange stillesiddende perioder på arbejdspladsen.

Som fysioterapeut tilrettelægges træningen så du får de rette værktøjer med til implementering i hverdagen for at undgå nakke og skulder smerter i dagligdagen og på arbejdspladsen.

Træningen vil bestå af en kombination af styrkende og mobiliserende øvelser af nakkens bevægelser og funktioner, i samspil med skulder, brystryg og core.

Kroppen kan betragtes som nogle tandhjul hvor de i samspil skaber en given holdning eller bevægelse. Træningen kigger derfor på at inddrage de omkringliggende led og strukturer for at optimere kroppens funktionsevne og mindske/forebygge nakke-skulder problematikker.

De typiske problematikker vi ser er Nakke-skulder spændinger, Hovedpiner, Facetleds låsninger, Degenerative forandringer, Overbelastnings relateret gener som bl.a. tennis- og golfalbue og Musearm mv., og generelt smerter/overbelastninger i skulderen.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage som har eller tidligere har oplevet smerter i nakke, skulder og/eller lænd.

Dette ses typisk ved personer som har et stillesiddende, statisk erhverv som kontoransatte, chauffører mv. eller personer som udføre ensidigt, repetitive arbejdsopgaver som lageransatte, laboranter mv.

Holdet kan også være et godt supplement til dig allerede er i et behandlingsforløb. Spørg din fysioterapeut om dette kunne være noget for dig eller send en mail på fysikken@fysikken.dk med overskriften att. Lena Nakke hold, for at høre nærmere.

Holdet er et betalings hold med eller uden henvisning.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Fysioterapeut Lena Krog

Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os