Motorikhold

Motiverende træning for dig med neurologiske og reumatologiske følgesygdomme.

Vil du gerne træne din balance og forbedre din styrke og koordination sammen med andre i en positiv og motiverende atmosfære? Så er Fysikkens motorikhold lige noget for dig. Hos Fysikken Ringsted varetages motorikholdene af specialiserede fysioterapeuter, som har fokus på dit niveau og din unikke problemstilling. 

Holdet består af 8-14 deltagere, som alle har følger efter neurologiske og reumatologiske sygdomme, der udfordrer dem på styrken, koordinationen og balancen. Arten og graden af følgevirkningen er ikke så vigtig – der er plads til alle på motorik holdet – også dig.

Typiske diagnoser som deltager er; sclerose, parkinsonisme, følger efter hjerneblødning og  gigtlidelser herunder b.la. leddegigt. 

Med en diagnose som en af de ovenstående kan det være svært at forholde sig til træning af kroppen og nogen gange kan kroppen endda føles som om den slet ikke tilhører dig. Derfor er vores erfaring at man bedst genvinder tilhørsforholdet til sin krop, gennem træning sammen med ligesindede, ligegyldigt om de har samme diagnose som en selv eller at  aldersforskellen måske er 10 eller 20 år.

Vi arbejder under holdtræningen med elastikker, håndvægte, bolde, gulvøvelser, samt forskellige balanceøvelser. På den måde bliver alle udfordret og hvis der er noget man ikke kan eller føler sig tryg ved, finder vi alternativer til øvelsen. Vores fysioterapeut har altid god tid til alle deltagere og udfordrer dig på netop dit niveau, så du får det optimale ud af træningen, ligegyldigt hvor du er henne kropsligt og hvor udfordret du er. Det er en del af vores tankegang i Fysikken at alle skal føle at de får noget med sig hjem, ligegyldigt om de har været til holdtræning eller behandling.

Før holdstart tilbydes individuel konsultation hos en fysioterapeut indeholdende interview og forundersøgelse af din fysiske tilstand, samt individuel rådgivning og planlægning af dit forløb.

Fysioterapeut Johnny Andreasen

Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os