FysioPilates

Fysiopilates er pilates brudt helt ned. Vi nørder kroppen på det her hold og bliver gode til kun at aktiverer de muskler vi skal bruge.

Bækkenbunden, korset muskulaturen (coren) og vejrtrækningen er i centrum. Det er de tre musketerer som går igen, gennem hele FysioPilates sessionen. Det er tre vigtige komponenter og spiller de optimalt sammen, bliver det drøn nemt at få resten af musklerne i kroppen til at spænde op og slappe af lige præcis når du vil have dem til det.

I FysioPilates kommer vi hele kroppen igennem. Nogle gange kan der være ekstra fokus på fx ryggen eller balderne andre gange kan det være nakken der får en ekstra kærlig hånd. Men overordnet set kommer vi igennem hele kroppen.

Da FysioPilates er krops nørderi er det noget alle kan være med til. Både nybegynderen, der aldrig har mærket sin krop før og den meget kropsbevidste. Alle har fokuspunkter og noget de kan gøre bedre, ligegyldigt om de aldrig har trænet før eller har trænet i mange år.

Sværhedsgraden kan reguleres og valget af øvelser og redskaber danner grundlaget hos den enkelte og kan nemt op- og nedjusteres.

På FysioPilates holdet lærer du simpelthen at fordele din energi, så du ikke bruger ligegyldig energi på at aktivere muskler som ikke behøver at blive aktiveret, samtidig med at du måske ikke får aktiveret de nødvendige muskler. På den må stopper du dit kompensations mønster og i stedet bruger al din energi de rigtige steder, på de rigtige tidspunkter, til de rigtige muskler. 

På holdet vil du lærer du at skille din krop ad og samle den igen, i et flow sammen med din vejrtrækning, bækkenbund og korsetmuskler. Det foregår på dine præmisser, med den krop du har og det du kan. Øvelserne vil typisk være liggende på gulvet med redskaber som soft ball, foam roller, pilates bold, elastik eller håndvægte.

Der kan være forskellige teknikker som bliver indført på dagen, for at optimere træningen det kan fx være afspændingsteknikker, vejrtrækningsteknikker eller fokus teknikker. Derudover kan der indimellem også være forskellige små afklarende mini workshops, som giver en endnu bedre forståelse for  kroppens anatomi og fysiologi.

Vi glæder os til at se dig til FysioPilates i Fysikken Ringsted og Bjæverskov.

Fysioterapeuter Mie Olsen & Mette Winther og Fysioterapeut & Osteopat Katrine Magnussen

Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os