FysioFlow

Fysioterapeut Nanna, som normalt varetager disse hold, er lige nu på barsel.

FysioFlow er for dig, der oplever:

  • En stiv og ubevægelig krop
  • Generelle smerter der begrænser dig i din bevægelighed
  • En meget stillesiddende hverdag eller på anden vis ikke får udforsket hele kroppens
    bevægemuligheder
  • Har travlt/er stresset og har brug for hjælp til at aktivere kroppens ro og hvile system

FysioFlow er en træningsmetode der arbejder med kroppens bindevæv og fascie system. Bindevævet og fascie systemet omkranser hele vores krop, som en våddragt, der skal være
varm, våd og eftergivelig for at man kan bevæge sig i den. Der hvor en struktur i kroppen møder en anden, ligger en masse uregelmæssig bindevæv, som vi kalder kroppens Sliding
System. Det er her der skal opstå et glid mellem kroppens strukturer og hjælpe til en bedre bevægelighed i hele kroppen.Ved inaktivitet, stress, skader, stillesiddende arbejde, og aldersbetingede forandringer nedsættes glidet mellem strukturerne – vores fine våddragt bliver mere tør, og svær at bevæge sig i.

Fysio Flow træning vil stimulere glidet mellem de forskellige lag – gøre fascien varm, eftergivelig og bevægelig, og samtidigt stimulere kroppens ro- og hvile system.

Fysio Flow i praksis:
Vi varmer kroppen op, gennem små bløde bevægelser og naturlige sving. Herefter arbejdes der med små ”bouncende” bevægelser i aktive, bløde, dynamiske stræk og mobilitetsøvelser for hele kroppen – vi arbejder over så mange led, på en gang, som muligt, og i så mange retninger som muligt.

Vi slutter af med afspænding – hvor vi arbejder med åndedrættet og kroppens ro- og hvile system. Det foregår stående og liggende.
Man må meget gerne lade skoene blive hjemme til dette hold.

Priser:
FysioFlow er et hold UDEN for sygesikringen, du skal derfor ikke bruge en henvisning for at
komme på holdet.

Pr. gang: 199,26 kr
Eller 8 x for 1000 kr.
Der er mulighed for tilskud fra Danmark.

Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os