Louise Jensen

Aut. Fysioterapeut & Sportsfys. studerende

Jeg har stor interesse for og er i gang med, at specialisere mig indenfor idrætsskader og skulderproblematikker, samt hvordan man kan gøre en forskel gennem trænings- og genoptræningsforløb, hvor jeg hele tiden holder mig opdateret på den nyeste viden og behandlingsteknikker.

Jeg brænder for at gøre en forskel og er rigtig glad for at være en del af Fysikken. Jeg er nysgerrig og elsker at udvikle mig som fysioterapeut, derfor er jeg i gang med uddannelsen til Sportsfysioterapeut gennem DSSF (Dansk Selskab for Sportsfysioterapi).

Siden 2016 har jeg været tilknyttet TMS Ringsteds dame 1. divisionshold og herre liga hold, nu de seneste år er jeg kun tilknyttet herrerne. Jeg er med som deres fysioterapeut både ved hjemme- og udekampe, det er mega spændende at være behandler på et elitehold som TMS er.

Jeg er også i gang med uddannelsen indenfor PDTR, her har jeg taget modulerne 1-3, dog holder jeg pt en lille pause. PDTR er dog noget jeg på sigt helt klart vil arbejde videre med, det er en lidt anden måde at undersøge og behandle patienterne på, end den klassiske måde vi er vant til. Metoden går ud fra muskeltest og neurologisk undersøgelsesstrategi, det er vildt spændende.

Udover at behandle har jeg også hold – parkinsonhold, neurologihold og sclerosehold – og som det sidste nye er jeg blevet klinisk vejleder i Fysikken. Dette er altsammen med til at give en varieret og spændende hverdag.

CV

Uddannelser:

2017: Autoriseret Fysioterapeut fra UCSJ Næstved

NU: I gang med uddannelse til sportsfysioterapeut gennem DSSF

Kurser:

  • PDTR modul 1 – 3 (neurologisk undersøgelses og behandlingsmetode)
  • Diverse interne kurser i Fysikken regi
Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Hør mere

Ring til os