Bike For Løbere

Elsker du at løbe? Men elsker du også at cykle?

Eller mangler du supplement til din løbetur? Så er det her hold “Bike for løbere” noget for dig.

På dette hold får du den samme konditionsmæssige effekt af at cykle, som ved at løbe. Hvis du er vant til at løbe flere gange om ugen kan du med fordel skifte en af løbeturene ud med samme mængde cykling. På dette hold opnår du ikke bare samme træningseffekt som ved løb du opnår også samme fedtforbrændende og konditionsfremmende fordele som ved at løbe, men helt uden at få samme slidtage på hofter og især knæ.

Kontakt

Er du overvægtig og gerne vil tabe dig?
Så er bike for løbere især at foretrække, da det, som før beskrevet, ikke har samme store belastning på hofter, knæ og ankler. Derudover mærker du heller ikke det samme ubehag i form af kropsvægt der hopper op og ned, som der kan være i forbindelse med løb. Har du en skavank er cykling også blidere og kan med fordel laves som genoptræning også.

For at opnår en forbedring af konditionen, så er det vigtigt at der er fart på og det skal vi lige love for at der er på det her hold. Du er garanteret en høj puls, hvis du bare følger instruktørens anvisninger igennem timen. Her kører du igennem et flot landskab eller igennem en vanvittig galakse i takt til musikken, på den virtuelle skærm.

Det eneste du skal bruge for at komme i gang er tøj du kan bevæge dig i (cykelbukser med en pude, kan være en fordel og ikke at få ømme balder), indendørssko (er du blevet vild med at cykle kan det være en fordel at indkøbe nogle kliksko) og din telefon (til at optage din træning). Er du lidt mere nørdet eller gerne vil lære endnu mere om din krop og hvad træningen gør ved din krop, findes der et utal af apps og måleapparater herunder pulsure som kan tracke din hjerterytme og fortælle dig hvor godt du gør det.

TILBAGE TIL OVERSIGT

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os