Katrine Magnussen

Katrine er på barsel frem til efteråret 2024.

Hvad får du ud af at vælge et personligt træingsforløb hos mig?

Jo, nu skal du høre. Træning med mig er et 6 måneders forløb hvor du vil blive introduceret til funktionel træning, med håndvægte, vægtstænger, maskiner (både dem til styrke og kondition) samt et væld af muligheder hvad angår øvelser og programmer.

Du vil i starten af forløbet få lavet et program, der passer netop til dine behov og præferencer, som vi hen ad vejen kan lave om, eller droppe helt. De træninger vi har sammen, skulle gerne inspirere dig til at begynde at lave dine egne træningspas.

Via min baggrund som fysioterapeut og crossfitter, vil du blive guidet i øvelser, så du undgår skader, samtidig med at du bliver udfordret på din styrke, udholdenhed og kondition.

Derudover har jeg en stor passion og interesse inden for funktionel fitness, så du vil stort set ikke have et træningspas med mig, der er ens. Jeg elsker at variere øvelser og programmer, så det ikke bliver kedeligt og du vil blive inspireret til at lave dine egne programmer, når du skal træne på egen hånd.

Min største kompetence som instruktør er at se andres styrker og rose dem for de fremskridt de tager. Det fedeste er, at se en klient opnå noget, som i deres øjne har været ‘uopnåeligt’, men som de formår at mestre via den rette vejledning og støtte.

Kosten er jo enormt vigtig i træningssammenhæng. Der er dog ikke nogen specifik kostvejledning inkluderet i forløbet. Dette er hovedsageligt et træningsforløb, hvor fokus er på træningsglæde og vedholdenhed, og ikke så meget på at gå op eller ned i vægt. Det kan være svært at opnå træningsglæde og få fremgang med træningen, hvis man ikke spiser næringsrigt og ikke mindst, spiser nok mad! Derfor vil hovedfokus ikke være på vægtkontrol.

Jeg håber du har store forventninger til mig! For det har jeg til dig. Jeg forventer at du møder op når vi har en aftale og jeg forventer at du får trænet når vi ikke ses, de gange om ugen vi aftaler.

Ønsker du et forløb hos mig?

Send mig en mail til fysikken@fysikken.dk og skriv lidt om dig selv og hvorfor du ønsker et personligt træningsforløb.

Hvad koster personlig træning?

Et forløb koster 7.000,00 kr. (20 x 30 minutters træning). Du har mulighed for at betale de 7.000,00 kr. med det samme eller betale 350 kr. pr. halve time en gang om måneden.

Ønsker du 30 minutters træningskonsultation (uden forløb) koster det 400,00 kr.

Hvad får du for dine 7.000 kr.?

  • Medlemskab i Fysikken i 6 mdr.
  • Start-, midt- og slutmåling og vejning.
  • Dette indeholder: mål (bryst, talje, numse), vejning på Tanita vægt.
  • Mulighed for at deltage på diverse fitnesshold, lige fra Pilates til Body bike. (Jeg har selv FysioCross om mandagen kl 18:00-19:00)
  • Fri træning ml. kl 05-23 alle ugens dage.
  • 10 timers personlig træning med mig. Jeg foreslår at vi træner ½ time om ugen og du derudover selv træner 3-4 gange (enten i centeret, hjemme, eller på hold).
  • Brug af Fysikkens badefaciliteter og sauna.
Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os