Massage

Behandlinger v/ RAB godkendt fysiurgisk massør Stinne Mørck og fysiurgisk massør Heidi Reynolds

Fysiurgisk massage / Sportsmassage

En dybdegående massage der gør, at kroppen restituerer hurtigere, forebygger skader, lindrer muskelømhed, skaber bedre fleksibilitet og øger præstationsniveauet. Massagen skaber en bedre muskelbalance, som gør det lettere for kroppen at udskille affaldsstoffer.

Cupping

Cupping bruges til at rense bindevævet for affaldsstoffer. Når affaldsstoffer og syre er bundet til vævet giver det stagnationer, som kan lede til smerter og ubalancer.

Cupping kan have en gavnlig effekt på:

  • Tunge ben
  • Hævelser
  • Stivhed i kroppen
  • Hovedpine
  • Smerter i f.eks. skulder, ryg og lænd.

Sportsakupunktur

Sportsakupunktur er en behandling, som får musklerne til at slappe af, og fremskynder kroppens egen helingsproces ved inflammationer. Effektivt ved muskulære overbelastninger (ondt i ryggen, spændte skuldre og nakke, lændeproblemer m.m.).

Massage v/ fysioterapeutstuderende

Når du får massage af vores fysioterapeutstuderende, er du sikret at den studerende har bestået sin manuelle eksamen. Den studerende, får ved at hjælpe dig af med dine myoser og spændinger i kroppen, erfaring med at behandle, samtidig med at deres færdigheder og ‘’Finger-spitz-gefühl’’ bliver veludviklet. I takt med at fagligheden hos den studerende bliver bedre, samt at anatomien og fysiologien, som de studerende lærer på skolen, hænger bedre og bedre fast, får vi nogle super kompetente og dygtige massører i Fysikken.

SAMARBEJDSPARTNERE

Clear
Cache