Seniortræning m/ Katrine

På dette hold er du ALTID garanteret musik fra 50’erne og hele vejen op gennem årtierne til i dag. Du kan måske huske numre som “Mandalay” fra Four Jacks eller “Julie” med Shakin’ Stevens? Vi har alle de kendte numre fra din barndom og ungdom med på playlisten, både de danske, live udgaverne og de udenlandske, det er næsten som at have Jørgen de Mylius med som DJ.

Der er knald på musikken og vi bruger den gennem hele timen til at finde rytmen og lave træningen til musikken.

Træningen tager udgangspunkt i “følg mig princippet”, det betyder at øvelserne vises samtidig med at de laves, på den måde kommer der et flow i træningen, hvor der ikke skrives noget op på en tavle eller instrueres i noget først, som måske så sidenhen glemmes af deltagerne på holdet.

Når vi starter, bruger vi altid tid på en god opvarmning. Vi kommer alle leddene igennem så der ikke er et punkt som føles stift, når vi som det næste går i gang med balancetræningen. 

Balancetræning er vigtigt for at opnå større stabilitet og bedre holdning i daglige aktiviteter, samtidig nedsætter man risikoen for fald og skader.

Efter balance træningen skal vi i gang med de lidt mere styrkende øvelser og det er blandt andet med glide redskaber, som er virkelig gode til at træne musklerne i begge bevægeretninger samt styrke balancen, vægte, både håndvægte og stænger, stepbænke, stole, bolde osv.

Undervejs i den styrkende del er der indlagt små rytmiske serier hvor vi træner hjertemusklen til musikken. Man skal koordinere en smule ved at gå på stedet i takt til musikken eller bevæge armene med, men det er ikke sværere end selv den uden en takt i kroppen, kan følge med og får bevæget sig.

På dette hold er du sikret et smil på læben, sved på panden og trænede muskler, når timen er omme. Det er en rigtig god måde at starte dagen, da holdet altid ligger om formiddagen.

TILBAGE TIL OVERSIGT
Kontakt

SAMARBEJDSPARTNERE

Bliv medlem

Ring til os