Fysioterapi i Ringsted & Bjæverskov

Hos Fysikken tilbyder vi fysioterapeutisk undersøgelse, behandling og træning i vores to afdelinger i Ringsted og Bjæverskov.

Vi prioriterer god tid og fagligt, medmenneskeligt engagement i alt vores arbejde med fysioterapi. Vi følger med i fagets udvikling, deltager løbende i efteruddannelsesaktiviteter og repræsenterer tilsammen en bred viden og et stort erfaringsgrundlag indenfor fysioterapi, ligesom vi er gode til at trække på hinandens ressourcer. Vi har også en bred vifte af kompetencer inden for andre sundhedsmæssige fag, herunder osteopati.

I vores faglige tilgang lægger vi vægt på, at du som patient deltager aktivt i din behandling, og vi tilbyder derfor en bred vifte af træningsmuligheder på hold, både i vand, i træningssalen og udendørs.

Du behøver ikke en henvisning fra din læge, for at få fysioterapi behandling hos os, vær blot opmærksom på, at du uden henvisning ikke modtager tilskud fra den offentlige sygesikring. Husk at give os besked, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, så indberetter vi nemlig dine behandlinger automatisk.

Du kan finde de opdaterede priser og tilskud HER

BESTIL TID TIL BEHANDLING

SAMARBEJDSPARTNERE

Clear
Cache